Modele Romania Modele Romania

Cele mai noi modele de mănuși pentru toamna si iarna 2014-2015

Tendințele modei la mănuși din acest an

Modele de mănuși pentru toamna anului 2014

Tendințele la mănuși în această toamnă- iarna

În sezonul de toamnă-iarnă 2014-2015 sunt la modă manușile din piele cu vărfurile degetelor decupate și cu perforații, sau mănușile de motociclist mai puțin delicate. Pentru ținutele elegante sunt potrivite mănușile în stil clasic, din piele netedă sau decorate cu ornamente interesante.

Colecția Dolce&Gabbana de mănuși, genți decorate impresionant

Mănuși Rodarte

Mănuși Victoria Andreyanova

O nouă tendință în acest sezon este reprezentată de mănușile foarte lungi realizate din piele mată sau croite frumos astfel încât să prezinte diferite falduri ce oferă o imagine mai distinsă și seducătoare. Foarte interesante sunt mănușile din piele foarte fină realizate de Armani Privé și care au fost asemănate cu niste mănuși chirurgicale.

Mănuși Maison Martin Margiela

Mănuși subțiri din piele marca Armani Privé

Moda Armani Privé din toamna anului 2014

Moda Armani Privé

Tendințele modei la mănuși din acest an, Colecția John Galliano

În articol puteți admira astfel de accesorii deosebite ale unor mari brand-uri internaționale precum sunt: Chanel, Christian Dior, Rodarte, Iris van Herpen, Rochas, Altuzarra, Rick Owens, Maison Martin Margiela, Vivienne Westwood, Armani Privé și Victoria Andreyanova.

Accesorii la modă în acest sezon

Mănuși și genți, marca Dolce&Gabanna și Fendi

Noi modele de mănuși în tendințele modei din acest an

 

Kate Middleton, stilul elegant al unei femei însărcinate la moda

Kate Middleton înfloreşte odată cu primăvara şi cu rolurile de ducesă, respectiv de viitoare mamă. Aceasta nu îşi mai poate ascunde noile forme, iar ţinutele sale se afirmă cu graţie regală.

Acum ceva timp, ducesa încă reuşea să îşi ascundă burtica sub paltoane culorate de la brand-uri internaţionale. Deşi încă ne atrage atenţia cu paltonul “minty” de mai sus – Mulberry primăvară/vară 2013 -, burtica este cea care “fură show-ul”. Ducesa a accesorizat acest look cu un accesoriu Whiteley, pantofi şi clutch LK Bennett.

Dacă încă nu eşti convins că a venit primăvara, Kate Middleton ne arată că o femeie însărcinată trebuie să fie mândră de corpul său, aşa că a lasat acasă paltonul. Aceasta a participat la un eveniment într-o rochie florală marca Erdem.

Ultima ţinută, dar nu cea din urmă, este rochia într-o nuanţă pală de la Emilia Wickstead, cu care Kate a atras atenţia la cea mai recentă apariţie publică. Mulţi speculează deja că ducesa vrea să transmită un mesaj, poate involuntar, deoarece a fost văzută de nenumărate ori în ţinute bleu.

Ce este drept, ţinutele de mai sus nu cred că vor mai fi disponibile pe piaţă pentru mult timp!