Modele Romania Modele Romania

Surori celebre din showbiz

Sunt nu doar celebre, ci şi surori. Uite cine sunt surorile care şi-au construit o carieră în showbiz demonstrând că uneori celebritatea este transmisă genetic.

Monica şi Penelope Cruz

Monica şi Penelope Cruz sunt cele mai cunoscute surori din Spania. În timp ce Penelope şi-a construit o carieră la Hollywood, unde a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, Monica s-a orientat spre producţiile de televiziune. Frumoase si senzuale, cele două surori au devenit imaginea Mango aparând în campaniile de publicitate pentru care au pozat în ipostaze extrem de sexy.

Mary Kate şi Ashley Olsen

Gemenele Olsen, mari admiratoare ale designerului Karl Lagerfeld şi ale creaţiilor acestuia, şi-au început cariera la o vârstă fragedă, devenind rapid unii dintre cei mai adoraţi copii din America. Mary-Kate şi Ashley Olsen au reuşit să strângă de-a lungul timpului o avere frumoasă, aproximativ 300 de milioane de dolari, bani strânşi din apariţiile TV, dar şi din afacerile pe care le-au creat. Astăzi conduc împreună brand-ul The Row, pe care l-au creat.

Paris şi Nicky Hilton

Paris şi Nicky Hilton, moştenitoarele imperiului Hilton, nu au trebuit să facă niciun efort pentru a deveni celebre si bogate. În timp ce Paris preferă petrecerile şi ţinutele extravagante, Nicky este mult mai discreta încercând să-şi facă o carieră ca actriţă, dar şi ca stilistă.

Venus şi Serena Williams

Venus şi Serena Williams şi-au câştigat notorietatea pe terenul de tenis. De-a lungul timpului au obţinut numeroase trofee, supremaţia lor fiind greu de doborât. Venus s-a văzut nevoită să se incline de mai multe ori în faţa surorii sale, însă acest lucru nu a făcut decât să sporească spectaculozitatea întâlnirilor.

surorile Kardashian

Cele mai cunoscute sunt surorile Kardashian care îsi datorează notorietatea unui show de televiziune, ele construindu-şi rapid un nume extrem de puternic în showbiz. Astazi, cea care se afla pe val este Kendall Jenner devenita un top model extrem de apreciat si o prezenta constanta pe podiumurile marilor prezentari.

Kaylie şi Danii Minogue

Beyonce şi Solange Knowles

Kaylie şi Danii Minogue sau Beyonce şi Solange Knowles şi-au facut o cariera in muzică, dovadă că talentul este o afacere de familie.

Cara şi Poppy Delevingne

Cara şi Poppy Delevingne sunt unele dintre cele mai cunoscute fashioniste. În timp ce Cara şi-a construit un nume în modelling, devenind un top model extrem de apreciat, Poppy este un adevărat fasion icon, fiind prezenta la mai toate show-urile de moda.

Dakota şi Elle Fanning

Dakota şi Elle Fanning au în faţa o carieră promiţătoare în cinematografie, ambele având apariţii appreciate în producţiile independente. Cu un astfel de început, viitorul se anunţa extrem de frumos pentru cele două surori.

Kate si Pippa Middleton

Kate si Pippa Middleton sunt admirate şi iubite în Marea Britanie. Kate se află în prim-plan, iar fiecare apariţie a sa este urmarită cu interes de fashionistele din lumea întreagă care încearcă să-i copieze stilul. Pippa a devenit cunoscută o data cu nunta surorii sale cu Prinţul William şi de atunci nu poate trece neobservată.

5 branduri eco preferate de vedete pe ModeleRomania

Printre designerii care de-a lungul timpului au creat colecţii „verzi” se numără Linda Loudermilk, Stella McCartney sau Edun. Aceştia au folosit pentru realizarea hainelor mătase din bambus sau bumbac organic iar rezultatele au fost,aşa cum era de aşteptat, fabuloase.

 Va prezentăm o listă a brandurilor eco îndrăgite de vedete, la preţuri accesibile:

1. Threads for Thoughts
O parte din câştigurile obţinute în urma vânzării colecţiilor Threads for Thoughts merge către organizaţii precum National Resources Defense Council (NRDC) (Consiliul Pentru Protejarea Resurselor Naturale), the International Rescue Committee (IRC) (Comitetul Internaţional al Salvării) şi ENAUGH, un proiect pentru stoparea genocidului şi crimelor împotriva umanităţii.
Fiecare colecţie a brandului este inspirată de trei cauze majore: mediul înconjurător, Africa şi conflictele mondiale. Trebuie menţionat şi că fiecare piesă vestimentară este realizată din bumbac organic.

Celebrităţi care poartă Threads for Thoughts : Jamie Fox, Paris Hilton

2. The Battalion
Surorile Linda şi Chriss Wong au creat un brand de haine ecologice sofisticat – the Battalion. Materialele folosite pentru realizarea colecţiilor sunt provenite din culturi organice, iar 95 la sută din materia primă folosită în producţia hainelor este certificată ca fiind eco.Materialele folosite includ bumbacul organic, fibre de bamus, şi mătase obţinută „fără cruzime”.

Celebrităţi care poartă The Battalion: Ashley Olsen, Tatyana Ali, Angela Lindvall.

3. EcoSkin
Ecoskin creează haine colorate realizate din materiale ecologice. Brandul acordă atenţie fiecărui detaliu, de la coloranţi şi facilităţile de producţie la standarde de muncă echitabile.

Celebrităţi care poartă EcoSkin: Christina Applegate, Amy Smart şi Angela Lindvall.
 

4. Deborah Lindquist

Colecţiile Deborah Lindquist sunt realizate din caşmir reciclat, mătase vintage, bumbac organic, cânepă şi lână organică.Piesle vestimentare sunt obţinute din refolosirea unor haine vintage precum kimonouri, sari-uri sau eşarfe.

Vedete care poartă  Deborah Lindquist: Sharon Stone, Gwen Stefani şi Gavin Rosedale şi Sophia Bush.
 

5. Bahar Shahpar
Bahar Shahpar foloseşte bumbacul organic, lâna, coloranţi vegetali pentru a crea rochii, bluze, fuste şi pantaloni eco. De asemenea, în realizarea colecţiilor este folosit şi surplusul de materiale de la alţi designeri. Deşi brandul nu a mai lansat o colecţie din anul 2009, nu se ştie niciodată când va reveni în forţă.

Vedete care poartă (sau au purtat) Bahar Shahpar: Josie Maran, Heather Mills şi Ally Sheedy.