Modele Romania Modele Romania

Soirées de la Mode seara de modă dedicată lui Constantin Brâncuşi

De curand a avut loc cea de-a 19-a ediţie a Soirées de la Mode, show-ul fashion multibrand marca Alin Gălăţescu, pentru care 16 designeri au creat ţinute tematice.

În atmosfera elegantă a salonului Le Diplomat din incinta hotelului Athenée Palace Hilton, s-a desfăşurat cea de-a 19-a ediţie a Soirées de la Mode, dedicată marelui creator român Constantin Brâncuşi, în anul Centenarului.

Ca de fiecare dată, analistul de modă Alin Gălăţescu a lansat provocarea designerilor autohtoni de-a crea ţinute tematice, inspirate din lucrările ori simbolistica lui Constantin Brâncuşi, pentru un fashion show spectaculos.

Cei 16 designeri care au răspuns acestei provocări au fost: Agnes Toma / Aida Lorena / Aleha Toncea / Andreea Micle / Andreea Ciortea şi Raluca Elena Coșăreanu pentru NO’HAI / Anemona Stanchi pentru Lia Aram / Crina Moldovan pentru Rias Couture / Isabelle Vijiiac / Iza Van Dee / Cristina Lazăr / Maressia / Marie Ollie by Don Arthur / Mimi Chipăilă / Sandra Suciu Chira / Simona Semen / Studio Cabal by Diana Dianu.

Noutatea acestei ediţii a fost premiul pus în joc pentru mini-colecţia cea mai conformă cu tema din acest an. Astfel, dintre toate creaţiile prezentate, câştigătoare au fost desemnate cele realizate de designerul Agnes Toma.

La eveniment au asistat în front-row vedete precum Oana şi Catinca Roman, Cristina Şoloc (TVR), Ilinca Obădescu (Kanal D), Andra Miron (Realitatea TV), Camelia Căpitanu, Cristina Turnagiu-Dragna, Irina Margareta Nistor.

Bucharest Bridal Fashion Shows 2016

Agnes-Toma

Primul eveniment din România în care designerii români de top și-au prezentat colecțiile de rochii de mireasă pentru 2016, a avut loc în weekendul 15-17 ianuarie, în cadrul Expomariage, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Athena Philip

Gândit special pentru a constitui principala sursă de inspirație a viitoarelor mirese, după modelul show-urilor de la Barcelona, Londra și New York, Bucharest Bridal Fashion Shows a reunit cele mai importante nume din domeniul designului românesc pentru ceremonie: Ellis Luxury, Nicole Enea, Bien Savvy, Natalia Vasiliev, Otilia Brăiloiu, Marie Ollie, Athena Philip și Agnes Toma. Directorul artistic al evenimentului a fost Alin Gălățescu.

BIEN SAVVY

De la modelele clasice, atemporale, de prințesă și sirenă, la rochiile de mireasă atipice, care înlocuiesc albul cu nuanțe pastel sau printuri florale, sau chiar la variante de costume de nuntă cu pantalon, designerii români s-au întrecut în imaginație și detalii.

Ellis-by-Eli-Lăslean

La Expomariage 2016 au fost prezentate, alături de cele mai cunoscute branduri de rochii de mireasă, vestimentație de ceremonie pentru bărbați, bijuterii și accesorii vestimentare, și tendințele în machiaj și coafuri pentru ziua nunții, aranjamente florale, decoruri de nuntă și servicii foto-video.

Otilia Brailoiu

Nicole Enea

Natalia Vasiliev

Marie Ollie